Wie ben ik

Ik ben Bart Flipsen. Mijn interesse heeft altijd gelegen in de mens. Hoe hij praat, denkt, leeft en wat hem motiveert. Vanwege deze passie ben ik sinds 2015 gestart als coach voor mijn bedrijf B.A.R.T.

Na mijn opleiding Facility Management en Master Cultuur Organisatie en Management ben ik mijn loopbaan gestart als arbeidsbemiddelaar. Hierdoor ben ik verbonden geraakt aan vakgebieden als participatie, re-integratie en leefstijlcoaching. 

In mijn rol als participatiecoach heb ik al veel mensen blij gemaakt door ze te begeleiden naar zinvolle activiteiten, stages en/ of vrijwilligerswerk. Het geeft mij veel voldoening om mensen weer te laten meedoen. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt en ik “Geloof in die ene reden waarom het wel kan”. 

Als leefstijlcoach help ik mensen graag stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Daarbij lever ik maatwerk en kijken we bewust naar haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning. 

Als loopbaancoach heb ik met veel plezier mensen succesvol  begeleid naar een passende baan naar arbeidsvermogen. Ik verbind graag en heb geleerd hoe je duurzame relaties aangaat, met werkgevers en instanties om maatgerichte werkplekken te creëren en te behouden. Dagelijks houd ik me bezig met het coachen, motiveren, trainen, bemiddelen en begeleiden van mensen. Mijn focus is gericht op het denken in mogelijkheden.


Mijn aanpak
Ik ga graag praktisch aan de slag en werk hands on. Ik ben laagdrempelig, pro-actief en gebruik mijn intuïtie en mijn ervaring als coach om achter persoonlijke drijfveren te komen.  Binnen mijn aanpak staat de persoonlijke benadering met deelnemers centraal, waarbij de regie zoveel mogelijk bij de deelnemers zelf wordt gelegd.

"Ik heb geleerd om een goed CV te maken en ik heb geleerd hoe ik mezelf moet presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Wat heel fijn is dat Bart de werkgever waar naar je solliciteert goed analyseert, zodat je goed voorbereid je brief schrijft en op gesprek gaat. Bart is iemand die alle tijd voor je neemt en hij belt me altijd na een sollicitatiegesprek op en vraagt hoe het gegaan is."

MAURICE (31), WAREHOUSE VOORMAN.

Wie ben ik

Ik ben Bart Flipsen. Mijn interesse heeft altijd gelegen in de mens. Hoe hij praat, denkt, leeft en wat hem motiveert. Vanwege deze passie ben ik sinds 2015 gestart als coach voor mijn bedrijf B.A.R.T.

Na mijn opleiding Facility Management en Master Cultuur Organisatie en Management ben ik mijn loopbaan gestart als arbeidsbemiddelaar. Hierdoor ben ik verbonden geraakt aan vakgebieden als participatie, re-integratie en leefstijlcoaching. 

In mijn rol als participatiecoach heb ik al veel mensen blij gemaakt door ze te begeleiden naar zinvolle activiteiten, stages en/ of vrijwilligerswerk. Het geeft mij veel voldoening om mensen weer te laten meedoen. Samenwerking is hierbij het uitgangspunt en ik “Geloof in die ene reden waarom het wel kan”. 

Als leefstijlcoach help ik mensen graag stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Daarbij lever ik maatwerk en kijken we bewust naar haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning. 

Als loopbaancoach heb ik met veel plezier mensen succesvol  begeleid naar een passende baan naar arbeidsvermogen. Ik verbind graag en heb geleerd hoe je duurzame relaties aangaat, met werkgevers en instanties om maatgerichte werkplekken te creëren en te behouden. Dagelijks houd ik me bezig met het coachen, motiveren, trainen, bemiddelen en begeleiden van mensen. Mijn focus is gericht op het denken in mogelijkheden.


Mijn aanpak
Ik ga graag praktisch aan de slag en werk hands on. Ik ben laagdrempelig, pro-actief en gebruik mijn intuïtie en mijn ervaring als coach om achter persoonlijke drijfveren te komen.  Binnen mijn aanpak staat de persoonlijke benadering met deelnemers centraal, waarbij de regie zoveel mogelijk bij de deelnemers zelf wordt gelegd.

"Ik heb geleerd om een goed CV te maken en ik heb geleerd hoe ik mezelf moet presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Wat heel fijn is dat Bart de werkgever waar naar je solliciteert goed analyseert, zodat je goed voorbereid je brief schrijft en op gesprek gaat. Bart is iemand die alle tijd voor je neemt en hij belt me altijd na een sollicitatiegesprek op en vraagt hoe het gegaan is."

MAURICE (31), WAREHOUSE VOORMAN.